Anasayfa


09-04-2015
DEB Partisi’nden Bulgaristan temasları
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş 3 Nisan Cuma günü Bulgaristan’da temaslarda bulundu.
9 Nisan 2015 Perşembe

Genel Başkan Ali Çavuş temasları çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosu Alper Aktaş ve Cebel Belediye Başkanı Bahri Recep Ömer ile bir görüşme gerçekleştirdi.

T.C. FİLİBE BAŞKONSOLOSLUĞU ZİYARETİ
Görüşmede Başkan Mustafa Ali Çavuş, DEB Partisi’nin kuruluşu, yapılanma süreci ve 25 Mayıs AP seçimlerindeki tarihi başarısı ile ilgili bilgiler aktardı. Ayrıca Ali Çavuş, Makaz Sınır Kapısı’nın açılmasıyla yıllardır Rodopların iki yakasında birbirlerine hasret yaşayan kardeşlerin birbirlerine kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Filibe Başkonsolosu Alper Aktaş da Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Filibe merkezde ve köylerde ikamet eden Türklerin durumlarını anlattı.

Görüşmenin sonunda Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş, Başkonsolos Alper Aktaş’a günün anısına bir plaket takdim etti. Görüşme sonrası Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş ve Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet’in Filibe Cuma Camii’ni ziyaret ettileri öğrenildi.

CEBEL BELEDİYESİ ZİYARETİ
Aynı gün DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Bulgaristan’ın Cebel Belediyesi’ni ziyaret ederek, Cebel Belediye Başkanı ve aynı zamanda Hak ve Özgürlükler Hareketi Kırcaali İl Başkanı Sayın Bahri Recep Ömer ile görüştü.

Görüşmede Belediye Başkanı Bahri Recep Ömer Hak ve Özgürlükler hareketinin kuruluşu ve bugünkü durumu hakkında bilgiler verdi. Belediye çalışmalarını ve önümüzdeki aylarda faaliyete geçecek Belediye binasını gezdirerek, hedeflerini anlatan Recep Ömer, Başkan Mustafa Ali Çavuş’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş da DEB Partisi’ni, kuruluşunu ve kurucusu rahmetli Dr. Sadık Ahmet’in mücadelelerini anlatarak, açılan Makaz sınır kapısıyla birlikte kardeşlerin buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Görüşmenin sonunda Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş Cebel Belediye Başkanı Bahri Recep Ömer’e günün anısına bir plaket takdim etti.

Her iki ziyarette Genel Başkan Ali Çavuş’a, Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet eşlik etti.

Haberler


Prof. Kaymakçı: ‘Miçotakis’in Yunanistan’da Türk yoktur tezini kabul etmiyoruz’

Schengen vizesine zam

Hüseyin Baltacı: ‘Bölgenin zenginliğiyiz, tehlikeli olarak gösterilmeyi kabul etmiyoruz’

Panathinaikoslu Samet 19 Mayıs paylaşımı nedeniyle kadro dışı bırakıldı

Memurlar 24 saatlik greve gitti

Tutuklu dokuz göçmen serbest bırakılıyor

DEB Partisinden Makedon azınlık üyelerine ziyaret

GTGB’nin kır koşusu için kayıtlar başladı

‘Yunanistan Midilli Adası’ndaki tarihi camileri restore etmiyor’

Erdoğan Miçotakis ziyaretini değerlendirdi

Atina’da Yerapetritis – Şükri görüşmesi

İskeçeli soydaşlar Ketenlik’teki hatim etkinliğine akın etti