Anasayfa


02-05-2024
İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyetinden milletvekili Baran’a ziyaret
İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği yöneticileri, İskeçe bağımsız Milletvekili Burhan Baran’ı ziyaret etti.
2 Mayıs 2024 Perşembe



İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği yöneticileri, İskeçe bağımsız Milletvekili Burhan Baran’ı ziyaret etti.

2 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette, İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorunu ele alındı. Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu başkanlığındaki heyet, milletvekili Baran’a okul binası sorununun çözümüne yönelik bugüne kadar yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, bu çalışmaları daha da arttırma talebini dile getirdi.

Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği yöneticileri, okulun en büyük sorunu olan bina sorunu başta olmak üzere okulla ilgili bir çok konuda milletvekili Baran’la görüş alışverişinde bulundu.

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği yöneticileri, bina sorununun öğrencilerin eğitim eşitliği hakkından yararlanmaları ve uzun yıllardan bu yana mahrum bırakıldıkları modern koşullarda eğitim görebilme imkanına kavuşmaları için şart olduğunu vurguladılar.

İskeçe Milletvekili Burhan Baran da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, okul binası sorununun çözüme kavuşması başta olmak üzere her zaman İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin yanında olmaya devam edeceği sözünü verdi.

Ziyaret sırasında İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu, milletvekili Burhan Baran’a ziyaret anısına bir plaket hediye etti.

Milletvekili Burhan Baran’ı gerçekleştirilen ziyarete; Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Encümen Heyeti yöneticisi Ersan Ömer, Encümen Heyeti Sekreteri Bahri Belço, Okul Aile Birliği Asbaşkanı Selma Veli, Okul Aile Birliği Yöneticileri Erdal Hocaoğlu, Şerife Mustafaoğlu, Reyhan Deli ve Okul Aile Birliği Denetim Kurulu Üyesi Emine Eminoğlu katıldı.

Haberler


Fatih Terim ile Panathinaikos’un yolları ayrıldı

"Romeo ve Juliet" Atina’da perde açtı

Yunanistan’da halkın yüzde 51’i demokrasi açığından şikayetçi

Gümülcine eski adalet sarayının restorasyonu için umut ışığı

Atatürk’ü Anma ve Barış Koşusu törenle başladı

Burhan Baran İnhanlı Belediyesindeki çiftçilerin sorunlarını meclise taşıdı

BTTDD eski genel başkanı Necmettin Hüseyin dünya evine girdi

Son ankette YDP birinci, SİRİZA ikinci, kararsızlar yüzde 18

Kirazlı yolunda bakım çalışmaları devam ediyor

Avrupa’da doğurganlık krizi

Motosiklet kazasında 90 yaşındaki vatandaş hayatını kaybetti

Miçotakis: ‘Ankara’da Müslüman azınlık dahil temel politikalarımızı tekrarladık’