Anasayfa


22-05-2015
Bulatköy namağlup şampiyon oldu
Rodop Amatör Ligi B kategorisinde mücadele eden Bulatköy Futbol Takımı, sezonu şampiyon tamamladı. Bulatköy, şampiyonluk kupasını hiç yenilgi almadan kazandı.
22 Mayıs 2015 Cuma



Rodop Amatör Ligi B kategorisinde bu sene mücadele eden 15 takım arasında en dikkat çeken iki takımdan biri Domruköy diğeri de Bulatköy takımıydı. İki takım sezonun daha ilk yarısında farklılığını ortaya koydu. İki takım da şampiyonluk için çok iyi mücadele vermesine rağmen kategorinin şampiyonu Bulatköy oldu. 28 haftalık sezonda oynanan tüm maçlarda yenilgi almayan Bulatköy şampiyon oldu.

RAKİPLERE 118 GOL

Sezonu sadece 3 beraberlikle tamamlayan Bulatköy, 28 maçta rakip filelere tam 118 gol attı. Kalesinde ise 20’nin altında gol gördü. Gollerin çoğunda takımın ağabeyleri sayılan tecrübeli oyuncuların imzası var. Şabah Ahmet 50 gol, Serbay Hacιoğlu 26, Fatih Nazifoğlu 12 ve Özcan Mehmet de 11 gol kaydetti. Diğer goller ise farklı oyunculardan geldi.

Başkanlığını Dr. Mehmet Nuri’nin, antrenörlüğünü Özcan Mehmet’in, kaptanlığını ise Selçuk Molla’nın yaptığı yenilgisiz Bulatköy, şampiyonluk kupasını kendi evinde oynadığı son maçın ardından kaldırdı.

Bulatköy son maçını 20 Mayıs Çarşamba akşamı Elpides Komotinis takımı ile oynadı. Ev sahibi ekip maçın 19’cu dakikasında Serbay Hacoğlu ile 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda rakip Elpides skoru 1-1'e eşitledi. İlk yarının son dakikaları oynanırken Recep Koçoğlu, düzgün vuruşla ev sahibini 2-1 öne geçirdi. İlk yarısı bu skorla biten maçın ikinci yarısında Bulatköy kazanılan penaltının ardından Şabah Ahmet’in ayağından bulduğu golle maçı 3-1’lik skorla kazandı ve sezonun yenilgisiz şampiyonu oldu.

Maçın sonunda Bulatköy takımı futbolcularına ve yönetime şampiyonluk kupasını ve madalyalar Rodop Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Manos Gavrilidis, Ömer Ömer ve diğer yöneticiler tarafından verdildi. Kupa törenine Eyalet Meclis Üyesi Önder Mümin de katıldı.

Kaptan Selçuk Molla kupayı aldıktan sonra futbolcular şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Kupayla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haberler


Erdoğan – Miçotakis açıklamalarında azınlıklar konusuna da değindiler

GAT’dan ‘Doğada Gençlik Bayramı’

Erdoğan – Miçotakis görüşmesi devam ediyor

Miçotakis’in Ankara ziyareti başladı

Gümülcine ve İskeçe müftüleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Kocaçay köprüsü açıldı

DEB Partisi köy ziyaretlerine devam ediyor

Müftü Trampa Türk azınlığın sorunlarını AA için kaleme aldı

Başbakan Miçotakis’ten Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı’na ‘Makedonya’ tepkisi

TAG’dan Romanya ve Bulgaristan’a çalışma ziyareti

Başbakan Miçotakis bugün Ankara’da

Atina – Üsküp arasında ‘Makedonya’ krizi